Pete Aho

Perussuomalaiset, Vantaa

Pete Aho

Yrittäjä

Pete Aho
Vantaa kondikseen
51-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Yrittäjä

Asun Päiväkummussa perheeni kanssa. Vantaalla olen asunut parivuotiaasta asti mitä nyt muutaman vuoden jakso Helsingin puolella. Kuntoilen ahkerasti 4-5 kertaa viikossa, kuntosalia ja salibandya. Olen ollut 15 vuotta yrittäjä / duunari remonttialalla.

Mielestäni Vantaa pitää saada kuntoon tukemalla yrityksiä tekemällä kaupunki kiinnostavaksi investointikohteeksi.

Vantaan ratikka on yhteytenä erittäin tärkeä itä-Vantaalla, mutta toteutus tulisi tehdä kaasubusseilla omalla kaistallaan kulkevana nopeana vaihtoehtona autolle. Linja tulisi vetää länsimäestä Tikkurilan kautta Jumboon ja siitä ylästöön , ei lentoasemalle johon tiksistä pääsee jo nyt junalla muutamassa minuutissa.

Tämä mahdollistaa kaavoituksen niin kerrostaloille, pientaloille sekä teollisuudelle . Jätteenkäsittelylaitoksen yhteyteen rakennetaan biokaasuvoimala.

Ei kuitenkaan tehdä Espoon virhettä, vaan jätetään viheralueita ulkoiluun ja virkistykseen.

Pientalossa asuvana pidän tärkeänä , ettei pientaloalueille rakenneta muita kuin omakoti- ja rivitaloja ja kiinteistöveron nostaminen loppuisi.

Koulukiusaaminen on vaihtunut kouluväkivaltaan joka pitää saada loppumaan. Kouluissa on tällä hetkellä ryhmittymiä, jotka käyttävät sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa. Opettajat ovat hätää kärsimässä näiden porukoiden kanssa , koska heiltä puuttuvat keinot puuttua tähän.

Tämän korjaamiseksi tulisi keskustella keinoista niin vanhempien, oppilaiden kuin opettajienkin kanssa.

Urheiluun ja itsensä kunnossapitoon tulee kaupungin tarjota mahdollisuus matalalla kynnyksellä kaikille kuntalaisille.

Blogit