Petri Leinonen

Perussuomalaiset, Vantaa

Petri Leinonen

Yritysmyyjä, Rakennusmestari

Petri Leinonen
Selkärankaa ja jämäkkyyttä päätöksiin
48-vuotias Uusimaa Vantaa

Olen asunut Vantaalla lähes puolet elämästäni ja nähnyt miten kaupunki on muuttunut. Velkataakka on kasvanut ja vieraskielisten osuus väestöstä lisääntynyt. Lisäksi kouluja on lakkautettu ja hoitoonpääsy vaikeutunut. Tämä näkyy kasvaneina sosiaali- ja terveysmenoina. Nyt on muutoksen aika!

Olen valmis pistämään itseni likoon meidän kaikkien paremman tulevaisuuden puolesta. Tavoitteiden asettamiseen ja niiden toteuttamiseen olen tottunut jo urheilu-urallani.

Myös vanhemmuus on avartanut näkemystäni mitä Vantaa tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa jotta tämä on vetovoimainen kaupunki.

Koulujen lakkautus ja homekoulut ovat huolestuttava ilmiö kun samaan aikaan suunnitellaan satojen miljoonien investointeja toisaalle.

Samoin liikuntapaikkojen osalta ollaan saman ongelman edessä. Tilat on täyskäytöllä ja niitä täytyisi remontoida ja rakentaa lisää mutta raha ei tunnu riittävän.Tämä on mielestäni lyhytnäköisyyttä.

Paikallisten yritysten suosiminen kaikissa kunnan teettämissä urakoissa täytyisi olla itsestäänselvyys.

Väestö vanhenee ja syntyvyys pienenee kaikkien muiden paitsi maahanmuuttajaväestön keskuudessa ja tämä aiheuttaa oman ongelmansa koska heidän työllistymisensä on heikkoa.

Tähän voimme vaikuttaa myös kuntapolitiikalla.

Raitiovaunulle sanon EI siitä yksinkertaisesta syystä että se on järjettömän kallis investointi käyttöön nähden eikä helpota mainittavasti sisäistä poikittaisliikennettä.

Huomattavasti edullisempi vaihtoehto olisi esim. sähkökäyttöiset bussit.

Tule ja anna äänesi Vantaan vahvimmalle ehdokkaalle!

Blogit