Petri Lepistö

Perussuomalaiset, Seinäjoki

Petri Lepistö

Toimitusjohtaja, insinööri MBA

Petri Lepistö
Paikallisesti, järjen äänellä
50-vuotias Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki
Ehdokas on Yrittäjä

Poikkeuksellisen suuren epävarmuuden vallitessa, harkintaa ja järjen ääntä kaupunginvaltuustoon!

Olen 5-kymppinen Seinäjokelainen yrittäjä ja toimitusjohtaja uusiutuvan energian alalta. Perheeseeni kuuluvat vaimoni Marjon lisäksi kolme tytärtä ja kaksi paimenkoiraa. Asumme Pajuluomalla itse rakentamassamme omakotitalossa. Koulutukseltani olen sähkövoimatekniikan insinööri Vaasan teknillisestä oppilaitoksesta, myöhemmin olen vahvistanut johtamisen, liiketoimintaosaamisen, taloushallinnon ja viennin kompetenssejani Vaasan yliopiston JoKa- ja MBA- koulutuksissa sekä Kauppakamarin HHJ-koulutuksessa.

Työurani- ja luottamustehtävieni kautta minulle on kertynyt työkalupakkiini merkittävä valikoima osaamista työn tekemisestä, sen johtamisesta sekä toimimisesta työantajana. Verkostoituminen ja sosiaaliset yhteistyötaidot ovat korostuneet koko työuran ajan, eikä vähiten 2017 toimiessani Suomen päälentonäytöksen lentonäytösjohtajana. Eli monipuolinen osaaminen organisoinnista, asioiden suunnittelusta, taloudesta ja toteutuksesta, yhteistyössä muiden kanssa ovat asioita, joilla myös kaupunkilaisten asioita viedään eteenpäin.

Harrastuksiini kuuluvat ilmailu ja moottoripyöräily sekä jo vähän hiipumaan päässyt urheilusukellus. Maastopyöräily on nyt nousemassa uudeksi lajiksi tulevalle kaudelle.

Blogit