Petri Naakka
Ehdokasnumero 36

Perussuomalaiset, Lappeenranta

Petri Naakka

Yrittäjä, opiskelija

Petri Naakka
36
Realismia taloudenpitoon, ydintehtävät ensin
48-vuotias Kymi Lappeenranta
Ehdokas on Yrittäjä

Olen koulutukseltani vuoriteknikko ja opiskelen liiketalouden ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Päätoimisena yrittäjänä olen toiminut seitsemän vuotta ja ennen yrittäjän uraani työskentelin liiketoiminnan kehitys-, asiantuntija- ja myyntitehtävissä kansainvälisen yrityksen palveluksessa.

Olen Petri Naakka 48-vuotias yrittäjä ja opiskelija. Olen tehnyt pitkän uran liike-elämän palveluksessa ja toteutan nyt yrittäjyyden ohella pitkäaikaista haavettani jatko-opinnoista. Lappeenrannasta löytyvät kouluttautumismahdollisuudet tarjoavat tähän erinomaisen mahdollisuuden. Asun perheeni kanssa Lappeenrannan keskustan alueella hyvien palvelujen, liikunta- ja harrastusmahdollisuuksien sekä Saimaan ja linnoituksen läheisyydestä nauttien. Valtaosan vapaa-ajastani perheen ja opiskelujen ohella vie aktiivinen kuntoiluharrastukseni.

Liike-elämässä ja kansainvälisessä yrityksessä työurani tehneenä ja oman alani ammattilaisena olen oppinut pitkäjänteisyyteen, suunnitelmallisuuteen sekä ennakkoluulottomuuteen erilaisten haasteiden ja ihmisten kohtaamisissa. Työtehtävät eri puolilla maailmaa ja erilaisista kulttuureista olevien ihmisten kanssa ovat avartaneet maailmankuvaani ja tuoneet arvokasta työkokemusta. Edelleenkin yrittäjänä osaan arvostaa työnteon merkitystä ja uskoa menestymiseen omalla työllä. Työnteon ohella on myös annettava aikaa perheelle, pidettävä huolta omasta työkyvystä ja mahdollisesti laajennettava tietopohjaansa kotimaamme hyviä opintomahdollisuuksia hyödyntäen.

Blogit