Sabina Haavisto
Ehdokasnumero 290

Perussuomalaiset, Salo

Sabina Haavisto

Lähihoitaja

Sabina Haavisto
290
Perus-vihreä, jolla maalaisjärkeä!
40-vuotias Varsinais-Suomi Salo

Olen erityislapsiperheen äiti ja työskentelen tällä hetkellä hoitoalalla. Toivon saavani vaikuttaa erityisesti maalaiskoulujen pysyvyyteen ja arvostukseen, erityislasten parempaan huomioimiseen, vanhustenhuollon toimivuuteen ja maaseudun elävänä pysymiseen Salon seudulla.

Olen syntynyt v. 1980 Salossa. Muistan lapsuuden Salon ja sen kylät ihanina, idyllisinä paikkoina. Vanha linja-autoasema, Pollekahvila, Kahvila Wilhelmiina ja Vesseli muistuu lapsuuden keskusta-alueesta lämmöllä mieleen. Kuusjoella vietin paljon aikaa lapsuudessa mummilassa.

Nuorena, sekä nuorena aikuisena olen asunut muualla, mutta sydän veti aina tänne takaisin.

Tavattuani mieheni muutinkin Suomusjärvelle. Nykyään asumme omassa talossamme Perniön asemalla. Ihana ympäristö, ihanat ihmiset, palvelut lähellä.

Haaveilen omasta pienestä kanalasta ja omavaraisuudesta kaikenkaikkiaan.

Ehkä jonain päivänä tämä toteutuu.

Meidän lapsillamme ja heidän lapsillaan toivon olevan samanlaisia muistoja heidän lapsuuden Salostaan, kuin itselläni on. Lämpimiä, hauskoja ja positiivisia!

Toivon, että voin olla puhumassa kuntalaisten sekä kylien puolesta ja äänestämässä kylien hengissä säilymisen puolesta jatkossakin.

Kiitos, että luit kirjoitukseni! Toivon, että löydät Salon perussuomalaisten joukosta itsellesi sopivan ehdokkaan, vaikken se minä olisikaan. Uskon vahvasti, että PS saa positiivisia muutoksia ja kehitystä aikaan!

Blogit