Sami Kivi
Ehdokasnumero 396

Perussuomalaiset, Lahti

Sami Kivi

Leipuri, SMU Luottamusmies

Sami Kivi
396
Kunnallispolitiikan hiomaton timantti
Häme Lahti

Olen 46-vuotias toisen polven leipuri Lahdesta. Olen koko ikäni asunut Lahdessa. Seuraten kunta-ja valtionpolitiikkaa joka ei aja ja palvele työssäkäyvää veronmaksajaa. Nyt on kova halu vaikuttaa ja saada omat mielipiteet esille. Nyt on sen aika.

Lapsuuteni onnelliset vuodet vietin Lahden Riihelässä. Suorittaen peruskoulun kunniallisesti lävitse. Jonka jälkeen Lahden ammattikoulusta valmistuin leipuriksi. Aloitin jo nuorena työn ja koulunkäynnin sovittamisen yhteen. Ensimmäisen palkallisen kesätyöpaikan sain isäni avustuksella 14 vuotiaana. Toki kuljin jo pikkupojasta asti isäni mukana katsoen, mitä leipurintyö pitää sisällään.

Olen työskennellyt mm.

Oululaisen Leipomot Oy

Sinuhe

Pulla-Pojat

Aschan Oy

P-H Kuljetus Oy

Minua nuoruudessa kiehtoi meri, saaristo ja veneily. Joka kovasti edesauttoi siirtymistä työskentelemään suomalaiseen merenkulkuun. Nyt olen työskennellyt 22 vuotta merimiehenä talouspuolella.

Harrastan moottoripyöriä, museoautoja ja monipuolisesti liikuntaa.

Myös historian tutkiminen kiinnostaa. Sillä kun metallinilmaisimella löytää mielenkiintoisia esineitä. Niiden tutkiminen ja selvittäminen voi viedä vuosisatoja ajassa taaksepäin.

Olen suoraselkäinen. Seison sanojeni takana, jos huomaan olevani väärässä en pelkää vaihtaa mielipidettä. Maalaisjärjellä asioita rakentavasti eteenpäin.

Enemmän "kunnallispolitiikan hiomattoman timantin" ajatuksia

www.samikivi.fi

Blogit