Sanna-Leena Puuppo-Ponomarev

Perussuomalaiset, Vantaa

Sanna-Leena Puuppo-Ponomarev

Yrittäjä, Teollinen muotoilija

Sanna-Leena Puuppo-Ponomarev
Sinä voit vaikuttaa Vantaalla kauttani
54-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Yrittäjä

Olen kotoisin Pirkanmaalta. Helsingissä asuttujen vuosien jälkeen ja yhden Sveitsissä asutun vuoden jälkeen olen muutanut Vantaalle, jossa nyt olen asunut viimeiset 9 vuotta. Täältä olen löytänyt hyvän kodin, jossa tulen myös pysymään.

Olen ollut asiakaspalvelussa 20 vuotta, ja näiden vuosien aikana olen saanut antaa ammattitaitoni asiakkaideni avuksi ja hyväksi. Olen työskennellyt myös useiden vuosien ajan Kansallisteatterissa.

Vantaan elämääni kuuluu aviomies ja kissa.

Omakotitalo pitää huolen, että aika ei käy pitkäksi. Rakennusprojekti piti huolen tästä ensiksi ja nyt kaikki omakotilalon työt. Kesällä puutarhatyöt, nurmikonleikkuu ja syksyllä lehtien haravointi ja talvella lumityöt. Omakotitalo hoitaa osansa myös kunnon ylläpitämisestä.

Vuokra-asuminen tuli tutuksi Helsingin vuosien aikana ja myös sen tuomat haasteet.

Olen soittanut pianoa ja harrastanut yleisurheilua, aikusiällä käynyt salilla ja liikkunut luonnossa lenkkeillen. Luonto on paras paikka rauhoittumiselle.

Määräykset, jotka koskevat luontoa on tehty noudatettavaksi eikä näitä määräyksiä saisi rikkoa missään muodossa millään perusteilla.

Opiskeluaikana olin mukana tutortoiminnassa ja yhden vuoden johdin tutortoimintaa opiskeluideni ohessa.

Olen aina toiminut oikeudenmukaisuuden puolesta, sillä ilman oikeudenmukaisuutta meillä ei ole tätä yhteiskuntaa.

Olen matkustellut eri puolilla maailmaa ja näiden matkojen aikana tutustunut eri maiden kulttuureihin ja tapoihin toimia. Jokaisella maalla on omat tavat toimia ja näihin tapoihin on mukauduttava ja toimittava siinä maassa, jossa elää. Sveitsin vuosi opetti tämän minulle henkilökohtaisesti, ja kotimaa kutsui takaisin. Kaikkien vuosien jälkeen onnellisesti vantaalainen.

Blogit