Sonja Perttula
Ehdokasnumero 306

Perussuomalaiset, Porvoo

Sonja Perttula

Kokki-myyjä, Autonasentaja

Sonja Perttula
306
Maalaisjärjellä asioita ajava vaihtoehto
52-vuotias Uusimaa Porvoo

Porvoo tarvitsee Perussuomalaista "maalaisjärkeä", mikä tapahtuu rohkeilla valinnoilla. Rohkeus ja uskallus puuttua epäkohtiin ovat minun tapani. Äänestä Perttulaa.

Olen 51-vuotias Porvoolainen moniosaaja. Kokki, myyjä, autonasentaja, taksikuski. Kotoisin olen Kymenlaaksosta. Naimisissa. Minulla on kolme aikuista tytärtä. Kolme lastenlasta.

Lähellä sydäntä ja tärkeitä minulle ovat lapsenlapset, perhe, koti ja Isänmaa.

Moni Porvoolainen tunnistaa minut, kun olen palvellut heitä. Ja he ovat kertoneet huoliaan, että mitä asioita pitäisi Porvoossa parantaa.

Porvoo on turvallinen ja hyvä paikka asua. Pidetään se sellaisena. Haitalliseen maahanmuuttoon on puututtava. Emmehän halua että jälkipolvet joutuvat elämään peläten. Pidetään Suomi Suomena. Ja suvivirsi ja joululaulut kuuluvat kouluun .

Suomalaisen kulttuurin tulee näkyä ja kuulua.

Kannatan junarataa Helsingistä Porvooseen. Se helpottaisi työmatkaliikennettä ja toisi uusia työpaikkoja. Siitä pääsemme talouteen.

Kannatan viisasta kuntataloutta, ei tuhlailla järjettömän suuriin hankkeisiin, vaan tehdään niitä ajatuksella ja viisaasti "maalaisjärjellä".

Ammattikuljettajan näkökulmasta katsoen selkeyttäisin keskustan liikenteen sujuvuutta. Ja pysäköintiä pitäisi selkeyttää.

Perussuomalainen olen ollut sydämeltäni heti, kun puolue perustettiin.

Ehdokkaaksi lähdin siksi, että Porvoo tarvitsee tavallisia ihmisiä kunnanvaltuutettuina. Olen ollut jo tosi kauan kiinnostunut ajamaan kuntalaisten asioita paremmaksi.

Kadulla ja kylällä "vetäkää hihasta" ja tulkaa juttelemaan. Yhdessä asiat hoidetaan.

Blogit