Susanna Larila-Viuhko
Ehdokasnumero 404

Perussuomalaiset, Lahti

Susanna Larila-Viuhko

Junatarjoilija, matkaopas

Susanna Larila-Viuhko
404
Perusasiat kuntoon
57-vuotias Häme Lahti

Olen peruslahtelainen aikuinen nainen. Työtehtäviäni: toimisto-, siivous-, opetus-, asiakaspalvelu- ja matkailuala. Lisäksi olen tehnyt vuokratöitä tarjoilijana ja järjestyksenvalvojana. Olen työskennellyt ulkomailla joten minulla on hyvä kielitaito. Nykyinen työnantajani on Avecra/VR.

Olen paljasjalkainen lahtelainen. Opiskelun lomassa lähdin kesätöihin Ruotsiin, Tukholmaan 16-vuotiaana ja jäin sille tielle muutamaksi vuodeksi. Kun palasin kotikaupunkiini, suoritin opiskelut loppuun ja siirryin työelämään.

Olen työskennellyt yksityisellä sekä kunnallisella puolella ja erilaisissa työtehtävissä. Asiakaspalveluala on minulle tutuinta mutta olen myös tehnyt toimisto- ja siivoustöitä sekä opetustyötä.

Matkailuala vei mennessään jo Lahdessa kun olin Lahti-opas ja vuonna 2007 lähdin maailmalle matkaoppaaksi. Kohdemaita: Turkki, Tunisia, Vietnam, Bulgaria, Egypti, Espanja (Lanzarote ja Mallorca), Kypros ja Thaimaa. Työskentelin monessa kohteessa ns. skandioppaana eli opastin myös ruotsin ja norjan kielellä. Myös Belgia tuli tutuksi kun työskentelin Volvo Action Servicen palveluksessa Gentissä vuonna 2005 ja työskentelyn mahdollisti yhdistelmäajoneuvokuljettajan ajokortti.

Jäin Suomeen pysyvästi 2016 ja tein vuokratöitä mm. catering-tarjoilijana sekä järjestyksenvalvojana. Olen työskennellyt junatarjoilijana vuodesta 2018.

Haluan lähteä vaikuttamaan Lahden asioiden hoitoon sillä olen miettinyt asiaa pitkään ja tulin tulokseen, että minulla on paljon annettavaa ja uusia näkökulmia.

Olen seurannut politiikkaa ja etenkin kotikaupunkini asioiden hoitoa vuosikausia ja olen erittäin huolestunut tämän hetkisestä tilanteesta.

Haluan olla mukana tekemässä Lahdesta sellaisen kaupungin että voin olla edelleen ylpeä lahtelaisuudestani.

Blogit