Taina Lehtonen
Ehdokasnumero 366

Perussuomalaiset, Pori

Taina Lehtonen

Merkonomi

Taina Lehtonen
366
Arkijärki käyttöön!
64-vuotias Satakunta Pori

Olen 64v. Perusporilainen, työelämästä jo vapaalla, mutta arjen toimissa vakaasti mukana oleva perusnainen. Yhteiskunnalliset asiat ovat sydäntäni lähellä ja nyt on aikaa ja puhtia niiden hoitamiseen ! Porin on minulle paras paikka asua ja haluan sen olevan yksi maamme parhaimmista kaupungeista !

Olin työelämässä 42 v. Joista suurimman osan, 28 v. Työskentelin syöpäpotilaiden ja heitä hoitavien kanssa. Näköalapaikka, jonka ansiosta minulla on vakaa ja vahva ajatus, miten yhteiskunnan tulee hoitaa kuntalaistensa asioita, varsinkin silloin kun ihminen on heikoimmillaan.

Nykyisin olen myös äitini, 92 v. Omaishoitaja. Vaikka Pori pääsääntöisesti on hoitanut mielestäni melko hyvin omaishoitajien asioita, on liian paljon väliinputoajia, jotka uupuvat tässä työssä, eivätkä tiedä mistä saa apua arjen haasteisiin. Heidän asiansa haluan saada kuntoon.

Tämä on minun sydämeni asia.

Kuntatalouden hoitoon on syytä saada ryhtiä, liian paljon virkamiespäätöksiä, jotka eivät ole ajantasalla tai muuten hämärän peitossa.. Samoja asioita vatvotaan, eikä tule mitään valmista.

Ja niin monesti esiin tullut salailu saa nyt loppua. Jos on puhtaat jauhot pussissa, ei ole mitään syytä olla kertomatta faktoja, joista päätökset ovat syntyneet.

On porilaisten aliarviointia tehdä päätöksiä heidän asioistaan salapäätöksillä.

Blogit