Tanja Aidanjuuri-Niemi

Perussuomalaiset, Vantaa

Tanja Aidanjuuri-Niemi

Eduskunta-avustaja, Varavaltuutettu

Tanja Aidanjuuri-Niemi
Järjen ääni Vantaalla
34-vuotias Uusimaa Vantaa

Olen 34- vuotias balettitanssija, joka taisteli itselleen näköalapaikan politiikassa. Politiikan lisäksi elämään kuuluu ekaluokkalainen tytär ja aviomies. Asioiden järjestykseen laittaminen on minun tapani elää, poikkeusta en tee myöskään politiikan kanssa.

Olen 34- vuotias vantaalainen perheenäiti ja teen työtä eduskunnassa puheenjohtaja Jussi Halla-ahon eduskunta-avustajana.

Politiikkaan lähdin mukaan vuonna 2017 ja olen toiminut siitä saakka Vantaalla kaupunginvaltuuston varavaltuutettuna. Olen aktiivisesti mukana niin kuntatasolla, kuin eduskuntatalollakin.

Miksi olen halunnut mukaan politiikkaan?

Politiikassa on mahdollisuus todella vaikuttaa asioihin ja se antaa mahdollisuuden päätöksentekoon, mikä

parantaa ihmisten elämänlaatua ja hyvinvointia.

Työssäni eduskunnassa puheenjohtajamme avustajana, olen oppinut hyvin paljon myös kuntapolitiikasta ja siitä tiedosta ja näkemyksestä on varmasti hyötyä Vantaalla päätöksiä tehdessä.

Minkälainen olen politiikan ulkopuolella?

Olen aina ollut liikunnallinen ja liikun paljon päivittäin. Minulla ei ole ajokorttia, joten käytän paljon joukkoliikennettä. Luonto ja ympäristö on minulle todella sydäntä lähellä ja asia mistä saan kaikki voimavarat jaksamiseen ja se heijastuu vahvasti myös elämäntapavalintoihini.

Perheemme asuu rivitaloasunnossa ja elämme nauravaista ja rauhallista uusioperhe arkea. Arjen ja elämän haasteet selätämme tekemällä paljon asioita yhdessä.

Lomilla käymme mieheni kanssa vaeltamassa ja matkustelemme autolla pohjoisessa.

Blogit