Tanja Hartonen

Perussuomalaiset, Mikkeli

Tanja Hartonen

Sairaanhoitaja, varakansanedustaja

Tanja Hartonen
Sydämellä kuuntelen sinun arkeasi.
50-vuotias Etelä-Savo Mikkeli

Minulla on 12 vuoden kokemus valtuusto- ja hallitustyöskentelystä. Olen ollut mm. vanhusneuvostossa, pääluottamusmiehenä, työsuojeluvaltuutettuna, työpaikan tiiminvetäjänä, kehittäjätiimin vetäjä, kennelyhdistyksen puheenjohtaja ja pitkäaikainen Mäntyharjun perussuomalaisten puheenjohtaja.

Tiedät ketä äänestää Mikkelissä. #maalaisjärki

Olen eläinsuojeluyhdistyksen jäsen. Minulla on Manta kissa 15v ja Alma saksanpaimenkoira 12v.

Olen koulutukseltani laitoshuoltaja, lähihoitaja, ja sairaanhoitaja. Olen suorittanut myös yrittäjän tutkinnon. Työskentelen psykiatrian puolella vakituisessa työpaikassa sairaanhoitajana. Aiemmin toimin liki 15v lähihoitajana vanhustyössä.

Olen 50v. Kaksi aikuista lasta maailmalla. Yksi lapsi enkelinä.

Elämänkokemusta löytyy ja poliittisen uran aloitin v. 2008.

Muutin Mäntyharjusta Mikkeliin joulun alla. Haluan kehittää Mikkeliä ja tuoda oman näkemykseni objektiivisesti päätöksentekoon.

Minun sydäntäni lähellä on mm. vanhusten ja hoitajien hyvinvointi. Psykiatriseen hoitoon tulee päästä riittävän nopeasti. Tiestöt kuntoon, autoa tarvitaan maalla. Koulukiusaamiselle ehdoton stop.

Avainsanojani ovat: yhteistyö, positiivisuus, järki, suunnitelmallisuus, kokonaisuusuuksien hallinta, yrittäjäpositiivuus, vanhusten arvostus, hoitajien hyvinvointi.

Minä olen suorapuheinen, avoin ja rehellinen. En ole vietävissä, enkä osallistu lehmänkauppoihin. Olen oikeudenmukainen, en voi sietää epärehellisyyttä.

Äänestä Tanjaa. Saat mitä tilaat.

Blogit