Tarmo Rahkonen

Perussuomalaiset, Kerava

Tarmo Rahkonen

Yrittäjä

Tarmo Rahkonen
Toimintatarmoa
59-vuotias Uusimaa Kerava
Ehdokas on Yrittäjä

Asioihin paneutuva, epäkohtien ratkaisuja rakastava yksinyrittäjä, joka antaa oman panoksensa yhteiskunnan ja kotikaupunkinsa hyväksi. Käytännön asiantuntemusta hankintoihin. Sairaanhoitaja tai rakennusmies on parempi neuvonantaja kuin kallis konsultti. Superkalliit ilmastohankkeet romukoppaan.

Synnyin elokuussa 1961 Torniossa mutta jo hyvin pienestä asuin isovanhempieni luona jotka minut aikuiseksi kasvattivat maatilallaan, josta ammensin arvostuksen kovaan työntekoon.

Harrastan monenmoista lukemista ja tietovisailuja mutta myös hyötyliikunta on hieno harrastus. Lumesta puhdas piha tai motti halkoja hien palkaksi on upea juttu.

Työurani olen tehnyt teollisuudessa sen prosesseja ja laitoksia automatisoiden ympäri maailmaa. Useissa maissa, useilla mantereilla olen viettänyt pitkiä aikoja, tämä on antanut minulle perspektiiviä aitoon kansainvälisyyteen ilman päälleliimattua monikulttuurisuutta.

Yhä edelleen työni vie minua usein muille maille joissa koetan oppia uusia asioita. Paikalliseen menoon sulautuminen on itsestäänselvyys.

Kotimaan hyvät ja huonot puolet ovat myös tulleet selvemmin näkyviin kun niitä on voinut verrata asiantilaan muualla.

Valtakunnan tasolla Suomen ongelmat ovat:

1. Julkisten varojen käyttö toisarvoisiin kohteisiin.

2. Työpaikkojen puute.

3. Hallitsematon maahanmuutto.

4. Vastuunkantajien puute.

Haluaisin luvata kymmenen hyvää ja yhdeksän kaunista, mutta valitettavasti en lupaa harrastepaikkoja, en puistonpenkkejä, en harjasuolausta pyöräteille, en pidä ilmastojulistuksista.

Sen sijaan lupaan pitää omalta osaltani huolen, että keravalaisten verorahat käytetään järkevästi. Turhista menoista säästämällä rahaa jää tärkeisiin asioihin ja pidemmällä tähtäimellä huvituksiinkin.

Blogit