Terhi Mattila

Perussuomalaiset, Vihti

Terhi Mattila

Kunnanvaltuutettu, kansanedustajan avustaja

Terhi Mattila
Aktiivisuutta ja kokemusta valtuustoon
48-vuotias Uusimaa Vihti

Olen Oinasjoen kylältä, naimisissa ja 2 lapsen äiti. Koulutukseltani olen yo-merkonomi ja koulunkäyntiavustaja. Työkseni olen tehnyt monenlaista ja tällä hetkellä työskentelen kansanedustajan avustajana. Vapaa-ajallani ulkoilen ja käyn kuntosalilla, toisinaan hevostelen ja teen käsitöitä.

Kiinnostuin politiikasta vasta v. 2012 kunnallisvaalien alla ja lähdin eräänä toripäivänä katsomaan, josko perussuomalaisten teltalta löytäisin itselleni ehdokkaan, jota äänestää.

Siinä kävi kuitenkin niin erikoisesti, että pari viikkoa myöhemmin olin itse ehdokaslistalla ja menin sitten vaaleissa heittämällä läpi. Kaksi kautta olen siis jo ollut valtuutettuna. Sen lisäksi olen ollut nuorisolautakunnassa ja Karviaisen tarkastuslautakunnassa. Perussuomalaisissa siis kenestä tahansa voi tulla mitä tahansa.

Tapani toimia luottamustehtävissä on ystävällinen, yhteistyökykyinen ja aktiivinen, ja uskon periaatteeseen "Kohtele muita kuten toivot itseäsi kohdeltavan".

En pidä somessa vänkäämisestä, mutta lueskelen sieltä kyllä ihmisten kokemuksia, sillä niistä voi oppia paljonkin. Some-setvimisen sijasta olen ollut suoraan yhteydessä jonkin ongelmakohdan esittäjään ja joko kysynyt lisätietoja tai pyytänyt päästä tutustumaan asiaan paikan päälle.

Blogit