Terho Mannila
Ehdokasnumero 370

Perussuomalaiset, Pori

Terho Mannila

Ent. Maatalouslomittaja, Koti-isä

Terho Mannila
370
Koti, uskonto ja isänmaa.
37-vuotias Satakunta Pori

Olen realistinen, sosiaalinen, piakkoin 37 vuotias mies/ koti-isä. Päätin lähteä mukaan perussuomalaisten riveihin 2021 kuntavaaleihin, kun tähän nyky-yhteiskunnan elämän menoon pystyy vaikuttamaan, vain jos antaa äänensä kuulua ja vastustaa tarvittaessa!

Olen maatalouslomittajana, työttömänäkin ja nyttemmin koti-isänä, nähnyt paljon ja keskustellut eri ikäryhmien ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten kanssa.

Haluaisinkin tuoda kuntapäättämiseen laajempaa näköalaa, jolla nostaa ja parantaa ihmisten hyvin vointia, koko Porin alueella, jos se vain on minusta kiinni.

Mielestäni perussuomalaisten vaali teemalla voidaan saada aikaiseksi, positiivista muutosta ja pitkäkestoisuutta ihmisten hyvin vointiin, sekä Poriin työmarkkina alueena ja kasvuun suuntaavana kaupunkina, joka voisi rohkeasti panostaa haja-asutus alueidenkin hyvin vointiin, lisäten näin sivullisesti kasvavia verotuloja.

Siellä missä on lapsiperheitä on aina jonkinlaista yrittäjyyttä ja jos pienkoulujen olemassa olo turvataan, leikkipuistot, sekä myös terveydenhuolto.

Poistuu monelta suunnaton epävarmuus yrittää, jotain muutakin, kuin vain selvitä arjesta.

Blogit