Timo Viitala
Ehdokasnumero 236

Perussuomalaiset, Turku

Timo Viitala

Insinööriopiskelija (AMK), Yo-merkonomi

Timo Viitala
236
Turkulainen turkulaisten puolesta
38-vuotias Varsinais-Suomi Turku

Olen luonteeltani sosiaalinen ja päättäväinen, jalkapalloa hengittävä, paljasjalkainen turkulainen. Minulla on pitkä työhistoria myyntityössä ja palveluammateissa ja toimin yrittäjänä viiden vuoden ajan. Kotona aikani kuluu kahden lapsen kanssa telmiessä.

Nautin hyötyliikunnasta, matkat taittuvat Raunistulasta kätevästi polkupyörällä. Jalkapallon seuraamisen kautta harrastustoiminnan merkitys on tullut minulle selväksi. Mielestäni jokaisella lapsella ja nuorella tulee olla mahdollisuus harrastaa. Turun on tarjottava tähän perusedellytykset.

Perheen kanssa mukavinta tekemistä on yhteiset reippaat kävelyt - puolison kanssa aika kuluu elokuvia ja tv-sarjoja katsellen. Perheiden tukeminen arjessa on lähellä sydäntäni. Lasten myötä olen huomannut, miten toimivat ja helposti saavutettavat palvelut helpottavat lapsiperhearkea.

Palveluista leikkaaminen ei voikaan olla vaihtoehto säästöille Turussa. Kiistämättä velkaantuneen kaupungin tulee hakea säästöjä tolkuttomista rakennushankkeista ja suurinvestoinneista. Maahanmuuton todellisista kustannuksista on voitava puhua ja nämä rahavirrat on saatava kokonaan katkaistua pitkällä aikavälillä. Perusteellinen selvitys jokaisesta rahansiirrosta tehtävä välittömästi.

Blogit