Tommi Savolainen
Ehdokasnumero 60

Perussuomalaiset, Lappeenranta

Tommi Savolainen

Terästehtaan työntekijä

Tommi Savolainen
60
Muutos parempaan!
41-vuotias Kymi Lappeenranta

Olen maalaisjärkeä omaava, avoin, rehellinen, luotettava ja tunnollinen, kaikkien kanssa toimeen tuleva, avulias, luonnonläheinen, monen alan osaaja.

Olen kohtalaisen kovan elämänkoulun käynyt mies.

Menetin vanhemmat 18-vuotiaana ja samana keväänä (1998) valmistuin ajoneuvoasentajaksi. Tuolloin ei alalta löytynyt töitä ja ammattitaitoni ehti vanhentua.

Kahdenkymmenen vuoden ajan tein pätkätöitä monilla eri aloilla, kävin läpi refluksileikkauksen ja kaksi selkäleikkausta, kunnes 2018 onnekseni minut valittiin nykyiseen työtehtävääni terästehtaalle.

Harrastuksiini kuuluu: retkeily ja kalastus ympäri vuoden, kaikenlainen omatoiminen urheilu, kivikorujen askartelu ja mitä milloinkin keksii..

Tiedän köyhyysrajan alapuolella elämisen vaikeudesta, työttömyydestä, pientuloisen arjesta, ylivelkaantuneiden ongelmista, lapsiperheiden haastesta, pienten firmojen vaikeuksista (varsinkin näin koronan aikana), vanhusten palveluiden tasosta, nuorten hyvinvoinnin tilanteesta ja ennenkaikkea tiedän, mikä on kuntamme tilanne nyt ja miten asioita voisi parantaa.

Blogit