Toni Raesalmi
Ehdokasnumero 172

Perussuomalaiset, Kajaani

Toni Raesalmi

Johtaja

Toni Raesalmi
172
No one is more hated than he who speaks the truth.
45-vuotias Kainuu Kajaani
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 45 vuotias 7 lapsen isä Vuolijoelta. Harrastan moottoripyöräilyä, moottorikelkkailua, kullanhuuhdontaa, metsästystä ja aina kun mahdollista perheen kanssa pieniä retkiä luontoon johonkin laavulle tai vastaavalle makkaran, muurinpohjalettujen ja muiden lisukkeiden merkeissä.

Tässä olisi nyt se mahdollisuus luvata kaikenlaista (vappusatasia yms.), mutta täytyy olla kuitenkin se realisti ja ymmärtää, että kaupungilla on käytännössä varaa jakaa vain sitä kurjuutta. Joten..

Vanhuksilta en lähtis leikkaamaan mitään, koska he ovat sen vähäisen nykyisen palvelun kyllä ansainneet.

Työikäisille ja kykyisille ei muutoksia. Kunnallisveroa ei kannata nostaa, koska se karkottaisi ne viimeisetkin paluumuuttajat yms. halukkaat.

Lapsiperheille voi olla hoitopaikan suhteen muutoksia, koska kiinteistöistä tulee kuluja ja isommat yksiköt säästäisivät niitä kuluja.

Maankäytössä mielipiteeni on se, että jos joku haluaa näille perukoille rakentaa uutta, niin sitä ei kaupungin rakennusjärjestys saa kieltää, koska mielestäni jokainen voi rakentaa kotinsa sinne minne se maankäyttö- ja rakennuslain puitteissa on mahdollista.

Tuulivoimaakin kannatan ainoastaan siksi, että siitä tulisi kiinteistöveroina rahoja kaupungin kassaan.

Blogit