Tuija Saloranta
Ehdokasnumero 432

Perussuomalaiset, Lahti

Tuija Saloranta

Varatuomari, Oikeustieteen maisteri

Tuija Saloranta
432
Valitse turvallinen muutos.
49-vuotias Häme Lahti

Olen 49 – vuotias, oikeustieteen maisteri - varatuomarin arvonimen sain 2001. Työurani on keskittynyt asianajollisten tehtävien hoitoon. Viimeiset vuodet olen työskennellyt yritysten juridisten ongelmien ratkaisemisen parissa. Suoritan myös oikeustieteen tohtorin opintoja rikosoikeudesta.

Olen 49 – vuotias, vuonna 1999 valmistunut oikeustieteen maisteri - varatuomarin arvonimen sain auskultoinnin jälkeen vuonna 2001. Oikeustieteellisiä opintoja ennen olin urheilutaustastani motivoimana valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 1993.

Olen asunut Lahdessa 17 vuotta. Tätä ennen olen tutustunut opiskelujen ja töiden vuoksi melko kattavasti Suomeen etelä-, itä- ja pohjois-akselilla.

Työurani on keskittynyt lähinnä asianajollisten tehtävien hoitoon – rikosoikeudesta sopimusjuridiikkaan. Olen myös toiminut erilaisissa liikunnallisissa tehtävissä. Viimeiset vuodet olen työskennellyt yritysten juridisten ongelmien ratkaisemisen parissa.

Suoritan tällä hetkellä myös oikeustieteen tohtorin opintoja rikosoikeudesta. Väitöskirjassani tutkin Suomessa tapahtuneita raiskauksia teossa mahdollisesti käytetyn väkivallan ja teon motiivin kautta -oikeuspsykologia on sivuaineenani. Avustan ajoittain lähisuhde- ja seksuaaliväkivallan uhreja.

Luonteeltani olen utelias ja monipuolisen koulutustaustani ja työkokemukseni vuoksi kykenen tehokkaasti etsimään ja yhdistämään käytettävissä olevaa uutta tietoa. Olen rohkea ja sisukas sekä käytännönläheinen toimija ja näen kokonaisuuden yleensä nopeasti.

Olen kiinnostunut ihmisistä, ihmisten mielipiteistä asioihin, epäkohdista ja niihin löydetyistä ratkaisuehdotuksista.

Vapaa-ajallani liikun ja luen. Lumoudun edelleen Salpausselän harjuista, hillasoista ja kallioista asuinseutuni metsissä.

Blogit