Tuomas Jalava
Ehdokasnumero 357

Perussuomalaiset, Pori

Tuomas Jalava

Sähköasentaja, Turvalaiteasentaja

Tuomas Jalava
357
SUN PERSUS?
34-vuotias Satakunta Pori

Olen käytännönläheinen. Koulutukseltani insinööri. Minua kiinnostaa miten kaikki toimii. Haluan kaikille paremman yhteiskunnan. Ihminen on lähtökohtaisesti aina hyvä. "Pahuus" tulee kuvaan vasta kun jonkun toisen hyvä on oman ja läheisten hyvän tiellä.

Lisäkseni perheeseeni kuuluu puoliso, tyttö ja poika. Perheeni on minulle erittäin tärkeä. Haluan jättää paremman Porin tuleville sukupolville.

Arjessamme joudumme kohtaamaan vaikean sairauden, vaikean vammaisuuden ja omaishoitajuuden haasteet. Sen seurauksena monet sosiaalitoimen sekä sivistystoimen palvelut ovat tulleet tutuiksi. Suomessa on paljon hyviä lakisääteisiä palveluja, Porillakin on vielä iso työ niiden tehokkaassa toteuttamisessa.

Yritän tuoda omalle yhteisölleni, ystävilleni, sukulaisilleni sekä muille minua tarvitseville oman osaamiseni heidänkin parhaakseen. Haluaisin sen tuoda aikaisempaa enemmän myös muiden Porilaisten hyväksi.

Pyrin kehittämään sosiaalisia taitojani, etenkin ymmärrettävämpää ulosantia. Olen hyvin analyyttinen. Pystyn näkemään asioissa monia eri näkökulmia. Tunteet vievät minua hyvin harvoin harhaan. Olen kuitenkin silloin tällöin väärässä. Väärässä olemisesta oppii parhaiten.

Olen tietoliikennetekniikan insinööri(AMK) ja sähkövoimatekniikan insinööritutkinto on juuri valmis. Yliopisto-opinnot kiehtovat minua. Oppimisvaikeuteni luovat tieteellisiin opintoihin haasteita. Lapsuuden jälkeen olen viettänyt lomaa, kesälomaa ensimmäisen kerran esikoiseni synnyttyä. Olen siis opintojen ohella työskennellyt melkein aina. Viimeksi toimin nelisen vuotta sähköasentajana Olkiluodossa, rakennuksilla sekä Satasairaalassa ja nyt asennan rikosilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmiä turvalaiteasentajana.

Mä oon sun Persus!

Blogit