Tuomas Jumppanen

Perussuomalaiset, Vantaa

Tuomas Jumppanen

Elinkeinonharjoittaja, Yrittäjä

Tuomas Jumppanen
Peltipaita päälle ja hommiin
55-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Yrittäjä

Olen 55-vuotias isä ja isoisä Vantaan Jokiniemestä. Toimin yrittäjänä, toimialani ovat rakentaminen ja kuljetus. Vapaa-ajallani harrastan metsästystä, kalastusta ja erävaellusta.

Tavoitteenani on tuoda arkijärkeä vantaalaiseen päätöksentekoon.

Työnteon ja yrittämisen on oltava mahdollista ja kannattavaa myös koronaviruksen jälkeisenäkin aikana sen tuomasta taloudellisesta iskusta huolimatta.

Velkarahalla toteutettavat ylikalliit investoinnit on laitettava jäihin ainakin siihen asti, että taloudellinen tilanne on toipunut. Liikenneratkaisut on toteutettava tasapuolisesti joka puolelle Vantaata, emmekä voi rakentaa infraa vain joidenkin yksittäisten hankkeiden varaan. Suunnitttelussa on huomioitava myös pitkän aikajänteen muunneltavuus.

Kaikki toiminta on suunniteltava ja toteutettava työntekoa ja yrittämistä kannustavaksi ja tukevaksi. Vain siten voi Vantaa olla houkutteleva vaihtoehto veronmaksajalle. Vantaan ei tule tyytyä olemaan kakkos- tai komosvaihtoehto pääkaupunkiseudulla, vaan pyrkiä määrätietoisesti olemaan numero yksi.

Helsingin menneistä ja tulevista virheistä viherpesusta ja utopistisista ilmastotavoitteista tulee ottaa opiksi ja tehdä omaa vantaalaista realismiin pohjautuvaa politiikkaa.

Blogit