Tuomas Sorsa
Ehdokasnumero 438

Perussuomalaiset, Lahti

Tuomas Sorsa

Kehityspäällikkö, Diplomi-insinööri

Tuomas Sorsa
438
Yhdessä ja rakentavasti - silti määrätietoisesti!
30-vuotias Häme Lahti

Analyyttinen, kunnianhimoinen ja eteenpäin katsova syntyperäinen lahtelainen, jonka tavoitteena on tehdä Lahdesta kestävällä tavalla kilpailukykyinen kaupunki Suomessa. Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri Lappeenrannasta. Arvostan rehellisyyttä, luottamusta ja avoimuutta.

Olen 30-vuotias syntyperäinen lahtelainen, jonka tavoitteena on tehdä Lahdesta kestävällä tavalla kilpailukykyinen kaupunki Suomessa. Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi savolainen avovaimo, joka on hyvin kotiutunut lahtelaiseen elämänmenoon.

Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta. Olen luonteeltani analyyttinen, määrätietoinen ja eteenpäin katsova, jolle haasteet ovat aina mahdollisuuksia. Uskon, että parhaat lopputulokset saadaan aikaan silloin, kun ihmiset saadaan aidosti mukaan osaksi päätöksentekoa ja samalla pystytään perustelemaan, että miksi asioita tehdään. En usko ylhäältäpäin lähtevään analyysiin, vaan siihen, että parhaat ajatukset tulevat sieltä, jossa arkea aidosti eletään - kodeissa, työpaikoilla, kouluissa, harrastuksissa ja muualla yhteiskunnassa.

Olen liikunnan suuri ystävä! Omiin harrastuksiini kuuluvat keilailu, jääkiekko, hiihto sekä kuntosalilla käynti. Uskallan jopa sanoa, että liikunta ja urheilu ovat määrittäneet omaa identiteettiäni aika paljon. Uskon, että pitämällä itsestäni huolta fyysisesti, jaksan arjen tuomaa kuormitusta myös henkisellä puolella.

Blogit