Tuukka Saimen

Perussuomalaiset, Vantaa

Tuukka Saimen

Yrittäjä, Toimitusjohtaja

Tuukka Saimen
Vantaa ensin ja asiat tärkeysjärjestykseen
51-vuotias Uusimaa Vantaa
Ehdokas on Yrittäjä

Pitkän linjan yrittäjä vuodesta 1990 alkaen. Yrittäjä, joka saa asiat tapahtumaan. Innovatiivinen, osaava ja positiivinen. Vuoden yrittäjä palkinto vuonna 2015.

Olen avioliitossa oleva kristitty yrittäjä.

Päätin lähteä yrittäjäksi jo hyvin nuorena. 19-vuotiaana aloitin itseni sekä muiden työllistäminen ja sillä tiellä olen vieläkin.

Työn ohessa opiskelin lukiossa, Liikemiesten kauppakoulussa sekä Jyväskylän Yliopiston MBA linjalla.

Nykyinen liiketoimintani alkoi vuonna 1998, yrittäminen on ollut ollut menestyksekästä ja kannattavaa. Nyt yritykseeni kuuluu useita ravintoloita sekä elintarviketuotantolaitos Vantaalla. Työllistän tällä hetkellä yli 50 henkilöä.

Määrätietoinen toimintani on kasvattanut minusta vahvan ja rehdin johtajan. Positiivisuus, innovatiivisuus, ahkeruus ovat olleet tukijalka kaikkeen toimintaani.

Tapasin aviovaimoni vuonna 2001 ja avioidumme 2012. Meillä ei ole yhteisiä lapsia, ja siksi nuorten tukeminen onkin lähellä sydäntäni.

Olen kristitty ja elämänarvoni perustuvat luterilaiseen etiikkaan. Yhteiskunnan toiminnan ja järjestyksen suhteen olen konservatiivi.

Vapaa markkinatalous, joka kannustaa ihmisiä yksityisomistukseen ja yrittäjyyteen on terveen talouden pohja. Valtion liiallinen holhoaminen on yhteiskuntaa kuin myös yksilöä vahingoittavaa, ja siksi valtion sekä kunnan puuttumista liiaksi ihmisten päivittäiseen arkeen pitää rajata harkiten.

Olen suvaitsevainen ja ymmärtäväinen. Hyväksyn ihmisyyden monet kasvot, mutta pidän tärkeänä, että Suomessa kansalaiset saavat kasvaa turvallisessa, mutta vapaassa yhteiskunnassa

Suomi nousee ja menestyy vain työllä.

Blogit