Ulpu Keränen

Perussuomalaiset, Kokkola

Ulpu Keränen

Poliisivankilan vartija

Ulpu Keränen
Kuuntelen. Ajattelen. Toimin.
40-vuotias Keski-Pohjanmaa Kokkola

Harrastuksiini kuuluu unelmien saavuttaminen. Minun unelma olisi, että saisin omalla esimerkillä olla vaikuttamassa tärkeisiin asioihin ja viedä asioita eteenpäin. Tykkään tehdä töitä yksin mutta rakastan tehdä töitä tiiminä, sillä tavalla saavutetaan parhaimmat tulokset.

Olen äiti, vaimo, ystävä, kuuntelija, isosisko, tytär, lapsenlapsi ja paljon muuta samassa paketissa.

Perheeseeni kuuluu mies sekä kolme lasta joista kaksi on erityislapsia.

Harrastan kirjoittamista, salilla käyntiä, rakastan myös projekteja sekä unelmien saavuttamista pala palalta. Suomen kansallislaji pesäpallo kuuluu myös lähtemättömästi osaksi minun persoonaa.

Ylioppilaslakin painoin päähäni Perhossa ja sieltä matka jatkui Kurikkaan lukemaan itseni turvallisuusvalvojaksi. Lukioaikana pyörittelin Scanian rattia ja taistelin omien päätösten kanssa suunnata ura kohti unelmaa, turvallisuusalaa. Matka jatkui Kurikasta Helsinkiin vartijaksi ja siellä mutkan tehtyäni työharjoittelun kautta Kokkolan poliisivankilaan ja sille tielle minulla on ollut kunnia jäädä.

Olen myös kouluttanut itseäni työn ohessa. Plakkarissa päihdetyöntekijän ammattipätevyys, sosiaalitieteiden perusopinnot sekä muita lyhyempiä kursseja, koska haluan kehittää ammattipätevyyttäni ja olla parempi työssäni. Tällä hetkellä menossa lähiesimiestyön ammattitutkinto.

Tulen yrittäjä perheestä, joten isältäni olen perinyt tahdon tehdä töitä ja saavuttaa tuloksia. Äitini puolelta olen perinyt sitkeyden sekä viisauden elämään. Mummu ja tuta taas on rakastanut meidät lapsenlapset ruttuun, joten olen toivottavasti sopiva sekoitus tätä kaikkea ja osaan sitä myös viisaasti jakaa eteenpäin.

Toivon olevani helposti lähestyttävä. Ja saamme yhdessä rakentaa tulevaisuuden Kokkolaa.

Blogit